Én-til-én sessioner

 

 

 

 

Med begge ben solidt plantet i den nordjyske muld og en klar kanal til mit højere jeg, har jeg skabt en unik kombination af psykologi og clairvoyance, som jeg kalder terapeutisk clairvoyance. Læs mere om mine priser og behandlinger herunder.

Mine én-til-én sessioner:

Du kan booke en session med mig på forskellig vis: I min klinik i Skørping (Nordjylland), via telefon eller skype/ zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

Terapeutisk clairvoyance:

VOKSNE (+ unge over 15 år):

Varighed: 50 - 75 minutterV

Pris: 1100 kr/ timen

PAR terapi:

Varighed: 60 - 90 minutter

Pris: 1250 kr/ timen

Supervision:

Varighed: 60 - 90 minutter

Pris:  1500 kr/ timen.

Forståelse- samt Udvikling af dine egne psykiske (clairvoyante) evner:

Varighed: 50 - 75 minutter

Pris: 1100 kr/ timen

Du kan læse mere om behandlingerne herunder:

 


Terapeutisk Clairvoyance

Er en helt unik kombination af terapi og clairvoyance, hvor du for alvor får mulighed for, at komme i dybden med de udfordringer som spænder ben for, at du kan leve det liv du drømmer om og fortjener.

Jeg anvender bl.a. mine clairvoyante evner til, at mærke ind i din energi. Her mærker jeg din essens, dine evner og potentialer. Jeg mærker også dine blokeringer, samt hvilke redskaber vi skal gøre brug af, for at hjælpe dig til, at stå stærkere i dig selv. Sessionen vil opleves som en kombination mellem en psykologsession, clairvoyance og energiarbejde/ healing.

Der hvor det kan være svært, at komme videre, eller dybere med traditionel terapi, vil vi kunne komme i mål ved også at anvende clairvoyancen.

Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål og få clairvoyant sparring på disse

Supervision:

Jeg tilbyder supervision til psykologer og andre behandlere, som ønsker at udvikle og/ eller kombinere deres eget terapeutiske arbejde med deres psykiske evner.

Under supervisionen gør jeg brug af mine egne clairvoyante evner, hvorfor du vil få sparring i særklasse

Vi vil have fokus på etik og moral, samt eventuel frygt forbundet med åbentlyst, at være tilstede i det terapeutiske rum, som et spirituel og sansende væsen.

Forståelse- samt Udvikling af dine egne psykiske (clairvoyante) evner:

Her har du mulighed for, at lære dine egne psykiske evner at kende.

Vi træner forskellige clairvoyante evner og du lærer at skelne mellem dine egne tanker/ dine egen fantasi og clairvoyante budskaber

Du lærer at grounde, rense og beskyttet dine egen energi, da jeg oplever at mange sensitive mennekser, som ofte har psykiske evner, kan have en tendens til, at opfatte ALT for meget energetisk information fra andre, samt fra deres omverden og at dette kan virke meget drænende og forstyrrende.

Du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at have fokus på fra gang til gang og jeg vil skabe et sikkert space for dig, hvor du kan lære dine evner at kende, eller viderudvikle det du allerede kan