1 : 1 sessioner

I  1 : 1 sessioner hos mig får du en helt unik kombination af terapi, energiarbejde, healing og clairvoyance.

En kombination jeg har udviklet henover de seneste par år og som for alvor giver dig mulighed for, at fjerne ALT hvad der forhindrer dig i, at leve det liv du drømmer om og fortjener.

I dit forløb anvender jeg mine clairvoyante evner til, at mærke ind i din energi. Din essens, dine evner og potentialer. Jeg mærker også dine blokeringer, samt hvilke redskaber vi skal gøre brug af.

Jeg vil glæde mig til, at have en kort introsamtale med dig, så vi kan se om vores energi er et match

2_20210801_213228_0001

Mine én-til-én sessioner:

Du kan booke en session med mig på forskellig vis: I min klinik i Skørping (Nordjylland), via telefon eller skype/ zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

1 : 1 Forløb - "Find dit unikke sjælsformål":

 - 6 Sessioner - 6 uger:

Her har vi fokus på at afdække dit sjælsformål/ livsformål - altså hvilke unikker gaver, potentialer, evner og talenter du rummer som besjælet væsen, samt hvordan disse kan udleves på den aller fedeste måde.

Det har i dén grad transformeret mit eget liv og mange af mine smukke klienters liv, at få kontakt til netop denne viden. Fordi så bliver det let, sjovt, berigende og meget meningsfyldt at gå på "arbejde" (Jeg skriver sådan fordi det ofte ikke længere føles som arbejde, som vi kendte det).

Smukke væsen. Tro på mig når jeg fortæller dig, at du er her for at gøre, udrette og skabe noget meget smukt og unikt. Som kun du kan skabe på din måde. Både du og verden har brug for, at du gør det du er skabt til, at gøre.

I dette forløb arbejder vi derfor med din "geni-zone". Altså hvad det er du bare er mega dygtig til OG passioneret omkring

Dette forløb er særligt velegnet for dig som har egen buisness, eller overvejer at starte op.

Pris: 13.500kr

(kan betales i 2 rater à 7000 kr)

Kontakt mig på sms: 22956186, så vi kan se om vi er et match. Der kan forekomme venteliste


- 1 : 1 forløb: "Aligned manifestation"

 - 10 Sessioner - 20 uger (Altså 1 session hver anden uge)

I dette forløb har vi forkus på: 

- At styrke din kontakt til din sjæl, bl.a. ved at styrke din kontakt til din krop og dine sanser

- Styrke din forståelse af- og evne til at manifestere det du drømmer om (på sjælsplan - og ja, det får vi også afklaret)

- Få sluppet og transformeret dine negative (ubevidste) overbevisninger og skabt tanke- og handlemønstrer som er i alignment med din sjæls energi (her er nemlig én af de aller vigtigste og ofte oversete nøgler til manifestation)

- Vi vil også have fokus på tillid, mod, accept og din forståelse af energi/ vibration (altså loven om tiltrækning)

På dette forløb kommer du i dyb kontakt med dig selv. Det vil blive smukt, kærligt og transformerende, men også angstprovokerende og ubehageligt, når vi har fokus på de dele af dig, som lige nu har en lav vibration og dermed kalder på healing og- eller transformtion. 

Jeg garanterer dig, at du kommer ud på den anden side, som en gladere, mere (selv)kærlig, friere, modigere, mere afklaret, rigere og succesfuld version af dig  

Pris: 22.000 kr


- High-end 1 : 1 forløb: "Aligned manifestation"

- 12 1 : 1 sessioner og daglig sparring i 3 måneder   

Mit high end forløb er til dig der for alvor er klar til at skabe en stærk(ere) og vedvarende kontakt til din sjæl, finde ind til dit sjælsformål og manifestere fra hjertet.

Kun for dig der er klar til dyb transformation!

Her får du mulighed for at tune hele dit væsen, så du kommer i samklang med din sjæl på alle livsområder. Dette indebærer, at du healer dine gamle sår og traumer, omprogrammerer dine tanker og overbevisninger og fin-tuner din intuition. Alt det og meget mere har vi fokus på i løbet af disse intense 3 måneder. Jeg lover dig du kommer ud "på den anden side" som en ny version af dig.

Dette forløb er for dig der er klar til, at træde ind i din power, din kærlighed, din mesterenergi og leve i overensstemmelse med din sjæl.

Varighed: 3 måneder 

- 1 ugentlig session (I alt 12 sessioner)

- Daglig skriftlig sparring på messenger/ mail/ sms (Weekender fritaget)

- Ugentlige øvelser og opgaver

- Du holdes i et højtvibrerende, sikret healingsfelt 

Pris: 55.000 kr

(eller 3 rater à 19.000 kr)

 


Supervision:

Jeg tilbyder supervision til psykologer og andre behandlere, som ønsker at udvikle og/ eller kombinere deres eget terapeutiske arbejde med deres psykiske evner.

Under supervisionen gør jeg brug af mine egne clairvoyante evner, hvorfor du vil få sparring i særklasse

Vi vil have fokus på etik og moral, samt eventuel frygt forbundet med åbentlyst, at være tilstede i det terapeutiske rum, som et spirituel og sansende væsen.

Varighed: 60 - 90 minutter

Pris:  3000 kr/ timen.