Én-til-én sessioner

 

 

 

 

Med begge ben solidt plantet i den nordjyske muld og en klar kanal til mit højere jeg, har jeg skabt en unik kombination af psykologi og clairvoyance, som jeg kalder terapeutisk clairvoyance. Læs mere om mine priser og behandlinger herunder.

Mine én-til-én sessioner:

Du kan booke en session med mig på forskellig vis: I min klinik i Skørping (Nordjylland), via telefon eller skype/ zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

Terapeutisk clairvoyance:

VOKSNE (+ unge over 15 år):

Varighed: 50 - 75 minutter

Pris: 1100 kr/ timen

PAR/ FAMILIER:

Varighed: 60 - 90 minutter

Pris: 1250 kr/ timen

Livslæsning - Sjælslæsning:

Varighed: 60 - 90 minutter

Pris:  1500 kr/ timen.

Du kan læse mere om behandlingerne herunder:

 


Terapeutisk Clairvoyance

Er en kombination af terapi og clairvoyance. Jeg anvender mine clairvoyante evner til, at mærke ind i din energi. Her mærker jeg din essens, dine evner og potentialer. Jeg mærker også dine blokeringer, samt hvilke redskaber vi skal gøre brug af, for at hjælpe dig til, at stå stærkere i dig selv. Sessionen vil opleves som en kombination mellem en psykologsession, clairvoyance og energiarbejde/ healing. Der hvor det kan være svært, at komme videre, eller dybere med traditionel terapi, vil vi kunne komme i mål ved også at anvende clairvoyancen. Med clairvoyancen kommer vi nemlig også ned i de lag, der er ubevidste, fortrængte, eller endnu uopdagede hos dig.

Livslæsning- Sjælslæsning (Clairvoyance m. healing):

En livslæsning/ sjælslæsning er en clairvoyant læsning. Her får du indblik i DIG - i HELE dig. I et langt større, bredere og dybere perspektiv, end hvad der ligger inde for sindets og logikkens normale viden og forståelse.

Jeg oplever mange klienter, som bliver enormt rørte i løbet af denne læsning og mange beskriver hvor overvældende det føles, at blive set for den man er. For mange er det første gang i deres liv, at de føler sig set på den måde. Helt ind i sjælen. Det er det her jeg er dygtig til. At aflæse energi og kanalisere de budskaber videre, som jeg får - på letforståelig og kærlig vis.

I denne session mærker jeg din energi. Din essens. Jeg mærker din sjæl. Hvilke kvaliteter din sjæl rummer, hvilke læring du er her for at få, samt hvad du er her for, at give og gøre. Jeg giver dig klarhed over hvilke områder i dit sind og i dit liv, du har brug for, at give opmærksomhed og hvilke illusioner du lader dig bremse af.

Jeg mærker ind i hvilke muligheder du har, for at skabe den bedst mulige version af dig og af dit liv. Hvordan dit liv kan se ud, når du lever i overensstemmelse med din sjæl - når du bringer dine naturlige evner og potentialer i spil, uden at være hæmmet eller bange.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs - til ALT hvad det måtte være i din interesse, at få information omkring.

Mens vi taler, kanaliserer mine spirit-guides healing til dig, i gennem mig. Mange oplever, at de bliver varme/ kolde, får kuldegysninger, eller føler en enorm strøm af kærlighed. Healingen forekommer på mange måde, alt efter hvad du har behov for. Dette foregår helt intuitivt. Det er helt op til dig, om du vil takke ja til at modtage.

Du er velkommen til at optage din session som lydfil, så du kan vende tilbage og høre den igen og igen.

OBS: Denne form for session er ikke “almindelig” terapi. Langt de fleste får al den viden de har behov for til at komme godt videre i livet, efter blot én enkelt session.  Efter denne session er du nemlig udstyret med en plan for, hvordan du kommer videre, skridt for skridt.