Om mig

 


 Kontakt mig

 

Om at være psykolog, sensitiv, spirituel & clairvoyant - på én gang

Velkommen til min sensitive, sansende, jordnære, skæve, sjove og spirituelle verden.

Jeg er psykolog, energiarbejder og clairvoyant - jeg er spirituel mentor og kanal for høj bevidsthed.

Indimellem spørger folk mig, om jeg altid har været clairvoyant. Til det svarer jeg, "Både ja og nej". Ja, mine evner har altid været der, men de er også blevet trænet, fintunet og udviklet. Fordi jeg har valgt at gøre det. Jeg har altid mærket meget, men ikke været bevidst om, hvad det var jeg mærkede og hvad jeg kunne med det - før nu. Jeg er af den opfattelse, at alle kan udvikle deres clairvoyante evner. Det kræver "bare" træning. Når det er sagt, så er der selvfølgelig nogen der har lettere ved det end andre, som med alt andet. Vi har jo alle medfødte talenter.

Mens jeg var under uddannelse i clairvoyance, snakkede jeg en dag med min mor, om det her med at være clairvoyant. Om man er født med de evner og hvordan det kan komme til udtryk hos børn. Min mor fortæller, at hun tydeligt husker (fordi det indimellem blev pinligt for hende :-)), at jeg som barn kunne kigge på folk, på sådan en meget intens måde... som indimellem gjorde dem lidt utilpas eller forlegne - i sær i bussen, eller i køen i supermarkedet. Hun sagde: "Det var som om du kiggede lige ind i deres sjæl... men det gjorde du jo nok også". Det grinede vi lidt af, for jeg husker det faktisk godt selv.

Et sansende menneske

Jeg har altid mærket mennesker dybt. Jeg har altid vidst når noget er galt, når nogen lyver, når nogen eller noget ikke er i balance. Jeg mærker det med det samme.

Når min mand kommer hjem mærker jeg tydeligt hvilke humør han er i, selvom jeg sidder med

ryggen til ham.

Det er ikke altid let, at sanse SÅ meget. Jeg har ofte følt mig anderledes, overvældet af verdens kaos og voldsomhed. Især i barndommen og ungdomsårene. Jeg husker faktisk nogle år hvor jeg decideret forbandede jeg min følsomhed. Jeg ville bare gerne være som de andre. Feste - længe, som alle de andre. Jeg prøvede også, men endte altid med at gå ned med et brag. Fuldstændig udkørt og overstimuleret... men det var sjovt så længe det varede. På det her tidspunkt vidste jeg jo ikke hvilken fantastisk rejse dette liv ville byde på - netop på grund af min sensitivitet.

Balance har altid været et nøgleord i mit liv. Ikke for meget, men heller ikke for lidt - for lige så sensitiv og introvert jeg er, lige så social, nysgerrig og eventyrlysten er jeg. Det kan være en "farlig coctail" - eller måske bare en coctail, hvor man let bliver enten over- eller understimuleret.

Om at tage imod sine gaver

Da jeg (langt om længe) overgav mig og tog imod mine spirituelle og energetiske gaver, blev det også hurtigt tydeligt for mig, at det er lige hér mit livsformål ligger. Det er så let for mig, det flyder bare, det føles så naturligt - som en leg - og samtidig uendeligt meningsfyldt. På en helt anden måde, end alt andet jeg før har prøvet. Jeg kan slet ikke lade være med, at beskæftige mig med energi, spiritualitet og selvudvikling. Jeg elsker at dygtiggøre mig indenfor de her områder. 

Jeg mærker tydeligt, at jeg lever mit livsformål, når jeg hjælper andre til, at skabe kontakt med deres sjæl og få indsigter om deres livsformål. Jeg kan jo slet ikke lade være. Det føles som om jeg bare er mig nu. Og at jeg hjælper andre, ved at gøre noget som er let og naturligt for mig. 

 

Særlig sensitivitet og energiarbejde - match made in heaven

Jeg har brugt de første seks år, af mit arbejdsliv på, at forstå, arbejde med og specialisere mig i særlig sensitivitet. Et personlighedstræk jeg selv har og som mange af de skønne mennesker, jeg har arbejdet med har. Alle kan udvikle deres spirituelle evner, men som med alt andet, er der nogle der har lettere ved det end andre. Det er min oplevelse, at særligt sensitive mennesker er født med evnen til, at sanse ALT. Herunder energi og de spirituelle dimensioner af livet.

Det er her vi finder lysarbejderne. De mennesker som er her for at bringe lys og kærlighed ned på jorden, via deres fine sensitive væsner. De er skabt til det. Og trives også ofte først, når det er dét de gør (tro mig, jeg taler af erfaring). Alt andet er for hårdt. For tungt, for fastlåst. Sensitive mennesker er her for, at gøre et andet arbejde. Et energetisk og åndeligt arbejde. Jeg har oplevet MANGE gange i mine konsultationer, hvordan folks liv forandrer sig drastiskt, når de for alvor får øjnene op for disse "skjulte" sider og talenter i sig selv. Mange går rundt uden at ane (mig selv inkluderet i mange år), hvad de i virkeligheden er i stand til. Og det er så vildt at vidne hvad der sker, når et menneske opdager hvem han/ hun i virkeligheden er. Jeg har tudet mange gange sammen med mine klienter i de situationer hvor de får de her: "wow - what the fuck - var det lige mig der mærkede, så, gjorde det?!".

En rejse fra hjernen og ned i hjertet

Det har taget mig lang tid, at finde ud af hvordan jeg skulle bære mig af med, at bruge disse lettere uhåndgribelige evner, som ikke passer ind i nogen kasser eller titler. Evner som ikke kan hverken måles eller vejes og derfor kan være svære for mange (herunder mig selv), at forstå, acceptere og anerkende.

Der er jo ikke lige en stilling jeg kan søge - så hvis jeg vil udleve mit sjælsformål, må jeg selv skabe min stilling, jeg må selv skabe mit liv - det skal "skræddersyes", så jeg kan være mig og bruge mine evner på nye og kreative måder. 

Min rejse har været en rejse fra hjernen og ned i hjertet. Fra at ville forstå og analysere til, at lære at slippe kontrollen, bare sanse og have tillid. Acceptere, at det ikke er alt jeg kan, eller skal forstå (og slet ikke på et intellektuelt plan). At jeg skal kombinere intellekt med intuition, hvis jeg skal bruge mig selv fuldt ud og leve et liv, som passer til min sjæl. Et liv hvor jeg bringer HELE mig i spil og derfor kan hjælpe andre til, at gøre det samme.

Det har taget mig laaaaang tid, at lære at stole på mine evner, stoppe med at spænde ben for mig selv, stoppe ved at være bange for, hvad jeg kan. Jeg lærer hele tiden mere. Det er en rejse som aldrig stopper.

Jeg vil glæde mig til og være beæret over, at ledsage dig på din rejse. Hjem til dig selv. Så du kan åbne for den overflod af kærlighed, glæde og penge, som venter på dig.

Kærligst

Mette

 

Uddannelse & speciale

Jeg er uddannet psykolog (Cand.psyk) ved Aarhus Universitet i 2012. Jeg har skrevet speciale om særligt sensitive mennesker. Jeg er selv sensitiv i høj grad.

Jeg er også uddannet BARS behandler (v. Lea Philip). BARS er en del af “Acces consciousness”, hvor man på en let og skånsom måde kan få adgang til de traumer og destruktive overbevisninger, der er lagret i både kroppen, energilegemet og følelseslegemet. Herudover sænker behandlingen hjernebølgefrekvensen, hvorfor den er særdeles god ved stress.

Herudover har jeg en grunduddannelse i Tankefelt terapi (TFT), som jeg har taget hos Heilesen & Mygind. TFT er en både effektiv og skånsom måde at forløse gamle traumer, angst, depression etc.

Jeg er i 2018 uddannet Reiki helaer: Reiki 1 og 2 ved hhv. Lisa Powers og Sasja Ravndal.

Jeg har i 2019 afsluttet et 350 timer langt uddannelsesforløb i “Clairvoyance, mediumskab og healing” v. Sasja Ravndal.

 


Til dig der er nysgerrig og har lyst til, at se- og lære lidt mere