Kontakt mig

 

Og hvem er jeg så?

Velkommen til min sensitive, sansende, jordnære, skæve, sjove og spirituelle verden.

For mig er spiritualitet lige så naturligt som at trække vejret. Det er en del af, at være et HELT menneske. Spiritualitet er for mig ikke noget luftigt, eller højtsvævende. Det er ikke ensbetydende med, at man skal sidde og mediterer dagen lang. For mig er spiritualitet egentlig ret jordnært. Jeg betragter det som mødet mellem sjæl og krop. Det er groundingen af de kvaliteter og egenskaber du rummer i din sjæl - din højere bevidsthed.

Jeg udlever selv i dén grad min sjæl. Det gør jeg nu, men det har jeg bestemt ikke altid gjort.

Jeg har brugt år på, at samle mod til mig. Mod til at være tro mod den jeg er. Mod til, at være HELE mig, uanset hvad andre synes, føler og tænker om det. Og det kan være både skræmmende og angstprovokerende... og meget let, at tale sig selv fra.

Problemet var bare, at jeg blev mere og mere træt, irritabel, modløs, trist og frustreret. Fordi vores flow (og dermed energi) lukker ned, når vi ikke lytter til- og følger vores intuition.

Det er derfor jeg som regel selv arbejder med en mentor, som kan hjælpe mig med, at få øje på mine skygger, konfrontere frygten og bevæge mig med min inuition - også når jeg bliver bange og heller vil stikke hovedet i busken.

At leve med sjælen og gå med intuitionen kræver mod, selvkærlighed, vedholdenhed, tålmodighed, handlekraft, stilhed og ærlighed - ikke mindst overfor sig selv.

Jeg vidste jo godt, at det liv jeg levede ikke nærede min sjæl. Jeg vidste godt, at jeg ikke var autentisk og "bare mig". Så jeg besluttede mig for, at tage mit selvkærlighedsarbejde seriøst. Efter et dybt stykke indre arbejde, var jeg klar til, at foretage de nødvendige ændringer. Både i mig selv og i min buisness.

Men jeg sprang ikke selv, jeg blev nærmere "losset" ud over kanten af min daværende mentor (og kæmpe TAK for det los). Derfor ved jeg også, at det her med, at skabe kontakt til vores essens - og udleve den, ofte er proces der kræver, at vi har en dygtig mentor på sidelinien. Til at heppe, støtte og "losse" (når vi har brug for det).

Jeg slettede ALT på min daværende hjemmeside og skabte en helt ny virksomhed, som var i alignment med MIG. Hele mig. I mit dybeste væsen.

Og siden da har jeg ELSKET at gå på arbejde, haft flow i tilstrømning af klienter (og økonomi)... Bare ved at være mig og gøre det jeg elsker mest. Hvor fantastisk er det lige?!

Altså, helt konkret så handler livet her på jorden om, at vi udlever vores sjæl, ved hjælp af vores fantastiske krop, som bor og lever på denne smukke planet. Det er nemlig her det foregår lige nu. Det er her vi skal bruge de evner og kvaliteter vores sjæl besidder. Det er her vi skal handle i overensstemmelse med sjælens oprindelige energi.

Et sansende menneske

Jeg har altid mærket mennesker dybt. Jeg har altid vidst når noget er galt, når nogen lyver, når nogen eller noget ikke er i balance. Jeg mærker det med det samme.

Når min mand kommer hjem mærker jeg tydeligt hvilke humør han er i, selvom jeg sidder med

ryggen til ham.

Det er ikke altid let, at sanse SÅ meget. Jeg har ofte følt mig anderledes, overvældet af verdens kaos og voldsomhed. Især i barndommen og ungdomsårene. Jeg husker faktisk nogle år hvor jeg decideret forbandede jeg min følsomhed. Jeg ville bare gerne være som de andre. Feste - længe, som alle de andre. Jeg prøvede også, men endte altid med at gå ned med et brag. Fuldstændig udkørt og overstimuleret... men det var sjovt så længe det varede. På det her tidspunkt vidste jeg jo ikke hvilken fantastisk rejse dette liv ville byde på - netop på grund af min sensitivitet.

Balance har altid været et nøgleord i mit liv. Ikke for meget, men heller ikke for lidt - for lige så sensitiv og introvert jeg er, lige så social, nysgerrig og eventyrlysten er jeg. Det kan være en "farlig coctail" - eller måske bare en coctail, hvor man let bliver enten over- eller understimuleret.

Uddannelse & speciale

Jeg er uddannet psykolog (Cand.psyk) ved Aarhus Universitet i 2012. Jeg har skrevet speciale om særligt sensitive mennesker. Jeg er selv sensitiv i høj grad.

Jeg er også uddannet BARS behandler (v. Lea Philip). BARS er en del af “Acces consciousness”, hvor man på en let og skånsom måde kan få adgang til de traumer og destruktive overbevisninger, der er lagret i både kroppen, energilegemet og følelseslegemet. Herudover sænker behandlingen hjernebølgefrekvensen, hvorfor den er særdeles god ved stress.

Herudover har jeg en grunduddannelse i Tankefelt terapi (TFT), som jeg har taget hos Heilesen & Mygind. TFT er en både effektiv og skånsom måde at forløse gamle traumer, angst, depression etc.

Jeg er i 2018 uddannet Reiki helaer: Reiki 1 og 2 ved hhv. Lisa Powers og Sasja Ravndal.

Jeg har i 2019 afsluttet et 350 timer langt uddannelsesforløb i “Clairvoyance, mediumskab og healing” v. Sasja Ravndal.

 


Til dig der er nysgerrig og har lyst til, at se- og lære lidt mere